Puh:0086 (0) 731 8518 5768

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

en.pngEN
kaikki kategoriat
sivupankki

Yrityksen profiili

Etusivu>Tietoa meistä>Yrityksen profiili

Hunan Giantank Machinery Equipment Co., Ltd, Giantank Groupin jäsen, on suunnittelu- ja rakennuskoneiden T&K-valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut yritys. Pääkonttori sijaitsee Changshan kaupungissa, Hunanin maakunnassa. GIANTANK on Hunanin koneteollisuuden kuuluisa tuotemerkki, ja se sijoittui Hunanin maakunnan arvostetuiksi konebrändiksi yhdessä SANY:n, ZOOMLIONin, SUNWARDin ja CRCHI:n kanssa vuonna 2020.

Tällä hetkellä Giantank Machineryllä on kolme konetehdasta, joiden pinta-ala on 60000 5 neliömetriä. Kaikki Giantank-tuotteet täyttävät kansainväliset laatustandardit, kuten CE, ISO. Ja pääkonetuotteemme ovat telakaivukoneet, tiejyrät ja pyöräkuormaajat, moottorimme voivat täyttää EPA- ja Euro XNUMX -päästöt useimmissa malleissa. Ulkoistamme asiakkaillemme myös muita koneita, kuten kaivurit, liukuohjatut, paalutuskoneet, porauslaitteet, trukit ja puskutraktorit.

Giantank Machinery vilpittömästi toivottaa asiakkaat ja ystävät tervetulleiksi käymään meillä, ja etsimme pitkäaikaisia ​​yhteistyöagentteja, toivon, että voit liittyä meihin ja rakentaa parempaa tulevaisuutta yhdessä.